Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Neuveriteľné: Dušan (37) a Lucia (30) napadli, zbili a olúpili dve deti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KOŠICE – Dve deti olúpil pred rodinným domom v Čani 37-ročný Dušan G. s 30-ročnou Luciou G. z okresu Košice-okolie. V utorok okolo piatej popoludní podišli k jedenásťročnému dievčatku a o rok mladšiemu chlapcovi, fyzicky ich napadli.

Agresívny muž sa dievčaťu vyhrážal, že ak mu nedá peniaze, zbije jej rodičov. Následne ju udrel dlaňou po tvári a prehľadal ju. Z vrecka bundy jej zobral 10 eur. Potom spolu so ženou zhodili chlapca na zem a kopali do neho. Deti utrpeli drobné odreniny na tvári a chrbte. "Obvinený muž bol umiestnený v cele policajného zaistenia  s návrhom na vzatie do väzby, obvinená žena je trestne stíhaná na slobode," informoval hovorca košických policajtov Alexander Szabó. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov. 

Mladíci kradli elektroniku

Elektroniku za 5 400 eur ukradla trojica Košičanov vo veku 20, 21 a 24 rokov, ktorí sa ešte 1. decembra v noci vlámali do penziónu v centre mesta. Jeden zo zlodejov čaká v cele, či sudca vyhovie návrhu na väzobné stíhanie. Trojica môže ísť do väzenia na šesť mesiacov až tri roky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu