Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ozbrojení lupiči prepadli dodávku SBS, odniesli si kufrík s peniazmi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV vyšetrujú okolnosti lúpežného prepadnutie vozidla súkromnej bezpečnostnej služby, ku ktorému prišlo dnes v čase okolo 11.45 h na Jurigovom námestí vo štvrtom bratislavskom okrese.

Podľa prvotných zistení traja dosiaľ neznámi páchatelia pristúpili k vozidlu súkromnej bezpečnostnej služby a pod hrozbou použitia zbrane žiadali od jedného v tom čase sa vo vozidle nachádzajúceho pracovníka vydanie finančnej hotovosti.  Z vozidla si následne mali odniesť kufrík s dosiaľ nevyčíslenou finančnou hotovosťou a strelnú zbraň. Podľa súčasných zistení mali páchatelia následne z miesta odísť na motorovom vozidle zn. Mitsubishi Lancer bielej farby s dosiaľ nezisteným evidenčným číslom, ktoré malo na zadných oknách tmavé fólie.

Unikať mali cez Karloveskú ulicu v smere do centra mesta. Počas lúpeže malo prísť podľa súčasných informácií k výstrelu zo strelnej zbrane, strelné poranenie neutrpela žiadna osoba. Pracovník, ktorý sa vo vozidle v čase lúpeže nachádzal, utrpel podľa doterajších informácií ľahké zranenia. Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom intenzívneho vyšetrovania. Vzhľadom na prvotné štádium a potrebu vykonanie prvotných neodkladných a neopakovateľných úkonov nie je možné v súčasnosti k prípadu poskytnúť bližšie informácie.

V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. V prípade, ak si občania všimli v čase 11.45 h na Jurigovom námestí vo štvrtom bratislavskom okrese a v jeho blízkom okolí akékoľvek podozrivé konanie osôb, prípadne unikajúce vozidlo zn. Mitsubishi Lancer bielej farby žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu