Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Brutalita v obchodnom centre: Zlodej (36) skončil po útoku SBS-károv v kóme!

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok

BRATISLAVA – Brutálny útok SBS-károv na Róberta (36) sa skončil jeho hospitalizáciou. Včera okolo siedmej večer v obchodnom centre Central muža násilím spacifikovali traja členovia SBSky. Róberta pristihli pri krádeži v jednom z obchodov. Podľa očitých svedkov skončil po tvrdom útoku mužov v bezvedomí. Momentálne je Róbert hospitalizovaný v nemocnici a je v kóme.

K brutálnemu útoku malo dôjsť včera vo večerných hodinách v bratislavskom obchodnom centre Central. Róbert (36) sa prechádzal po nákupnom centre a vchádzal do jedného obchodu za druhým. To sa zdalo podozrivé mužom, ktorí majú na starosti ochranu objektu a zákazníkov.

Údajného zlodeja prichytili zrejme priamo pri čine. Traja SBS-kári však boli v presile a 36-ročnému Róbertovi spôsobili po brutálnom útoku vnútorné zranenia. Na mieste ho spacifikovali, no svojim agresívnym chovaním privodili mužovi stav bezvedomia.

Zasahovať museli privolaní záchranári: „Na miesto sme hneď po oznámení vyslali posádku rýchlej lekárskej pomoci. Muž bol v bezvedomí, nereagoval. Po jeho úspešnej resuscitácii, sme ho previezli do Univerzitnej nemocnice na Antolskej ulici v Petržalke,“ informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

"Muža priviezli záchranári do nemocnice v bezvedomí po oživovaní. Je na ARO, v kóme. Vonkajšie zranenia nemá," uviedla hovorkyňa univerzitnej nemocnice Petra Stano Maťašovská.

"Podľa doterajších informácií mal včera v čase krátko pred 19.00 hodinou zadržať pracovník SBS pri vykonávaní strážnej činnosti za pomoci okoloidúceho, podozrivého muža, unikajúceho z priestorov jednej z predajní," uviedol hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff a dodal: "Nakoľko unikajúci muž kládol aktívny odpor, bol pracovníkom SBS spacifikovaný. Následkom toho utrpel unikajúci muž zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Privolanou hliadkou PZ bol následne pracovník SBS obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné OO PZ," uzavrel Szeiff.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu