Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rodinné kupliarstvo na juhu Slovenska: Sestru predala na sex a schmatla peniaze!

Táto dievčina mala sestru predávať na sex s cudzími mužmi
Táto dievčina mala sestru predávať na sex s cudzími mužmi (Zdroj: TV MARKÍZA)

NITRA - Školáčka z dediny na juhu Slovenska len nedávno oslávila 15. narodeniny, no sexuálnymi skúsenosťami prekoná aj zrelú ženu. Mladučká kurtizána sa z nej však vraj nestala dobrovoľne. K sexu s cudzími mužmi ju mala nútiť 19-ročná sestra, ktorá za to inkasovala peniaze.

Najsmutnejší na celom prípade je fakt, že o nechutných kšeftoch s dievčaťom mala vedieť aj jeho vlastná matka. Ústa jej zrejme zavrela časť podielu zo špinavých peňazí, ktoré jej dcérka dostávala za nedobrovoľný sex. Všetko sa malo odohrávať v dedinke na juhu Slovenska, kde neľudská rodina býva.

Zneužívané dievčatko majú v náhradnej starostlivosti a k sexu ju mala nútiť staršia sestra. Tá ju cudzím mužom ponúkala aj na internetovej zoznamke, kde im dohadovala schôdzky. Chlapi si pre ôsmačku prišli domov, odviezli ju na odľahlé miesto za obec a keď bolo po všetkom, priviezli ju späť.

Časť peňazí, ktoré za sex zinkasovala potom musela odovzdať kupliarskej sestre. Tá však tvrdí, že je to všetko len výmysel a dievča sa stretáva s mužmi dobrovoľne. "Nedávala nám peniaze. Sama pre seba to robila. Čo mňa je do toho, keď chcela, tak to robila. Ja jej nebudem zakazovať, nie som jej mama," odpovedala vyhýbavo reportérovi Tv Markíza.

Predávanie dievčatka na sex odmieta aj jej náhradná matka, ktorá sa mala na všetko len prizerať. Prípadom sa už zaoberá polícia. "Nakoľko v prípade prebieha vyšetrovanie, nebudeme poskytovať žiadne bližšie informácie," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Na koho strane je pravda, určí až ďalšie vyšetrovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu