Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trebišovčan sa z lupu tešil len pár hodín: Stihol vyplatiť dlhy a kúpiť podlahu!

Bohatý lup skrýval v aute Zobraziť galériu (3)
Bohatý lup skrýval v aute (Zdroj: polícia)

TREBIŠOV - Lupiča dolapili expresne rýchlo! Trebišovským policajtom sa opäť raz zadaril poriadny úlovok. V ich rukách skončil lupič (35) z pošty v Zemplínskej Novej Vsi, ktorý sa po ozbrojenom prepade pokojne vrátil do práce. Pri odchode domov ho však čakalo nemilé prekvapenie.

Trebišovčan so zbraňou v ruke v piatok vbehol na poštu v Zemplínskej Novej Vsi a od vystrašenej pracovníčky vymámil 20 tisíc a výherné losy. Policajti mu však čoskoro boli na stope a nestačili sa čudovať, keď muža zazreli, ako sa po dramatickom prepade s pokojom na duši vracia späť do práce v Trebišove.

"Po lúpeži riadne nastúpil do zamestnania ako predavač jednej z trebišovských predajní," informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó. Pri odchode domov ostal prekvapený pre zmenu lupič. Pri aute ho totiž čakali muži zákona v civile. "Udalosti potom nabrali rýchly spád a ešte v ten deň mu vyšetrovateľ PZ vzniesol obvinenie pre zločin lúpeže," dodal Szabó.

Trebišovčan sa z lupu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Policajtom dobrovoľne vydal ukradnuté peniaze, ktoré mal ukryté v aute, ako aj kuklu a rukavice, ktoré pri lúpeži použil. Prezradil im aj to, že vrecia z lupu a výherné losy vyhodil do žumpy bývalého hospodárskeho dvora. Mužom zákona sa však nepodarilo zaistiť celú ulúpenú sumu.

Trebišovčan sa z lupu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Trebišovčan za tých pár hodín stihol už zopár eur minúť. "Zo svojho lupu stihol vyplatiť dlh na elektrine a kúpiť si podlahu do bytu," prezradil Szabó s tým, že obvineného Trebišovčana už sudca vzal do väzby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu