Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kremničanku (†66) hľadali po celom meste: Našli ju ležať mŕtvu v posteli!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

ŽIAR NAD HRONOM – Nezvestnú dôchodkyňu (†66) z Kremnice hľadalo od pondelka celé mesto. Pátranie však skončilo tragicky, keď na druhý deň policajný pes objavil už len jej mŕtve telo. Žena ležala prikrytá v posteli vo svojom rodinnom dome. Kto ju tam preniesol a prečo neprivolal pomoc, keď umierala, ostáva záhadou. Polícia zadržala podozrivú osobu, ktorú vypočúva.

V pondelok (3. decembra) na polícii nahlásila dcéra zmiznutie matky, ktorú videla naposledy v ten deň doobeda, odvtedy sa pod ňou akoby zľahla zem. Hľadala ju aj svojpomocne spolu so súrodencami po celom meste, no neúspešne. Na druhý deň už bolo neskoro. „Polícia v utorok (4.12.) zorganizovala pátraciu akciu, počas ktorej služobný pes označil miesto, kde našli ženu mŕtvu,“ uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Žena ležala prikrytá vo svojej posteli na 1. poschodí rodinného domu, v ktorom bývala. Predbežné informácie naznačovali, že by mohlo ísť o vraždu, pitva to však vyvrátila. Podľa predbežných výsledkov súdnej pitvy k smrti poškodenej došlo z chorobných príčin, dodala hovorkyňa. Aj naďalej však zostáva nezodpovedaná otázka, kto a prečo ukryl telo ženy a neprivolal pomoc.

Vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Polícia už zadržala aj podozrivú osobu, ktorú teraz vypočúva. Aj keď dôchodkyňa nebola zavraždená, vyšetrovanie naďalej pokračuje a je možné, že dôjde k prekvalifikovaniu trestného činu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu