Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zavraždenú Katku (†19) pochovali: Na poslednú rozlúčku prišlo 800 ľudí, mama kričala nechoď!

S Katkou sa lúčili stovky ľudí Zobraziť galériu (5)
S Katkou sa lúčili stovky ľudí (Zdroj: Topky.sk)

NIŽNÁ MYŠLA – Neuveriteľný zármutok! Krásnu, mladú Katku Gorejovú (†19) dnes pochovali na cintoríne v Nižnej Myšli, odkiaľ pochádza. Poslednýkrát sa s dievčinou, ktorú mal chladnokrvne zavraždiť jej priateľ, prišlo rozlúčiť až 800 ľudí. Najväčší smútok pochopiteľne prežívali jej najbližší príbuzní, najmä jej rodičia, ktorí sa len deň pred vraždou vrátili z Írska.

O 15:00 prichádzali na cintorín príbuzní a známi zosnulej Katky, ktorej posledná rozlúčka sa konala v Nižnej Myšli. S krásnou dievčinou sa prišlo rozlúčiť až 800 ľudí, medzi nimi aj futbaloví fanúšikovia, medzi ktorých Katka pred smrťou bezpochyby patrila. Jej odchod si pripomenuli aj na štadióne dva dni po tragédií na futbalovom zápase MFK Košice proti Slovanu Bratislava.

Cintorínom sa poobede rozliehal krik a plač. Rodičia, ktorí si s jedinou dcérou plánovali budúcnosť v zahraničí, jej smrť znášajú veľmi ťažko. Katkina matka sa pri pohľade na truhlu rozplakala. "Katka nechoď," kričala. Rodina údajného vraha sa na pohrebe neukázala.

 

Zavraždenú Katku (†19) pochovali:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)

 

Katku mal zavraždiť ešte v piatok v noci jej priateľ Marián (†20) v jej vlastnom byte na 10. poschodí. Zaútočil na ňu kuchynským nožom a zasadil je až 27 rán! Potom vybehol na balkón a vyskočil. Pád z 10. poschodia neprežil„Marián možno nezniesol pomyslenie, že sa Katka chce od neho odsťahovať. Podľa mňa vyrobil žiarlivostnú scénu a keď sa k tomu pripojil alkohol a možno aj nejaké omamné látky, skončilo sa to tragédiou,“ myslí si Katkin bratranec Viktor Nagy.

Polícia naďalej prípad vyšetruje: „Prípadom sa intenzívne zaoberáme. Vzhľadom na to, že v danej veci vykonávame procesné úkony, nateraz nie je možné poskytnúť bližšie informácie. Ihneď, ako to situácia dovolí, budeme o prípade informovať,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu