Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík (19) brutálne napadol dôchodcu: Hrozí mu 15 rokov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Policajti vypátrali a z obzvlášť závažného zločinu lúpeže obvinil 19-ročného mladíka z obce Krásnovce.

Muž sa vo štvrtok 5. júla medzi 0:00 a 1:00 na chodníku pred obytným domom na ulici Martina Rázusa v Michalovciach snažil okradnúť 72-ročného dôchodcu z Michaloviec. Udrel ho päsťou do tváre a dôchodca spadol. Obvinený chytil staršieho muža za tričko, otočil, prešacoval a vybral mu zo zadného vrecka peňaženku, v ktorej bolo 15 eur a osobné doklady.

Napadnutému dôchodcovi podľa predbežnej lekárskej správy spôsobil ťažké zranenia - zlomeninu lebečnej spodiny, roztrhnutie priedušnice s únikom vzduchu do oblasti šije a tváre, zlomeninu oboch maxilárnych dutín, zlomeninu spodiny očnice a tvrdého podnebia s predbežnou dobou liečenia dva až tri mesiace. Muž je stále v ohrození života, v kritickom stave leží v košickej nemocnici.

Podozrivého mladíka polícia zadržala v pondelok. Obvineného umiestnili do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ zároveň podá podnet na vzatie obvineného do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu