Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Piatkové lúpeže v Bratislave: Najprv záložna, potom prepad!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Včera vo večerných hodinách doposiaľ neznámy páchateľ oslovil na ulici zamestnankyňu záložne, ktorá práve opustila pracovisko. Pod hrozbou zbrane prinútil ženu vrátiť sa späť na Tomášikovu ulicu.

V priestoroch záložne odcudzil muž šperky a finančnú hotovosť. Protiprávnym konaním neznámeho muža vznikla škoda vo výške takmer 36 tisíc euro.

Zamestnankyňa zranená nebola. Vyšetrovateľ PZ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Po páchateľovi polícia pátra.

V tomto prípade ide o muža vo veku 20-25 rokov, približne 185 cm vysokého. Má krátke hnedé vlasy a tmavé oči. Na pravom líci má jazvy po akné. V čase lúpežné prepadnutia mal oblečené krátke rifľové nohavice, sivú mikinu s kapucňou, ktorá má v prednej časti žltý nápis. Obuté mal biele tenisky.

Krátko po 22.00 hod na Miletičovej ulici dvaja ozbrojení neznámi páchatelia lúpežne prepadli muža (20). Najprv od neho pod hrozbou zbrane žiadali peniaze, potom na neho jeden z páchateľov fyzicky zaútočil. Z vrecka nohavíc mu odcudzili hotovosť vo výške viac ako 1.600 eur. Muž zranenia neutrpel.

Polícia pátra po mužoch približne 175 cm vysokých. Jeden je štíhlej a druhý strednej postavy. V čase lúpežného prepadnutia boli oblečení v čiernom a tváre si maskovali kuklami.

Vyšetrovateľ PZ začal v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže formou spolupáchateľstva.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu