Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dráma v Hurbanove: Stav postreleného je o niečo lepší

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TV JOJ)

NITRA – Postrelený 26-ročný Kristián, ktorého zasiahol strieľajúci mestský policajt v Hurbanove, už nie je na oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny. Ako informovala hovorkyňa Všeobecnej nemocnice Komárno Marta Csergeová, v stredu ho previezli na jednotku intenzívnej starostlivosti chirurgického oddelenia.

Jeho stav je o niečo lepší, no zostáva aj naďalej vážny. Jeho manželka Žaneta, ktorej guľka zasiahla stehno, v pondelok z nemocnice odišla na vlastnú žiadosť do domácej liečby. Strelca Milana J. zobral v utorok sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici do väzby. Mestský policajt je obvinený z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy, nedovoleného ozbrojovania a porušovania domovej slobody, za čo mu hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie.

Väzbu bude 51-ročný muž vykonávať v Ústave na výkon väzby v Leopoldove. Milan J. v sobotu zastrelil 44-ročného Gabriela Lakatoša, jeho 19-ročného syna Mária a 26-ročného zaťa Júliusa. Ťažko zranil ďalšieho 26-ročného syna Kristiána a jeho manželku Žanetu postrelil do stehna. Motív jeho činu nie je dodnes známy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu