Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Opatovský to prehnal: Na Štedrý deň bez rodiny!

Robo Opatovský Zobraziť galériu (5)
Robo Opatovský (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Z tohto by nebol nikto nadšený! V týchto dňoch chce byť snáď každý so svojimi blízkymi. Vianočné sviatky sú snáď tie najkrajšie v roku, kedy sa tešíme nielen na darčeky, ale aj na to že si v kruhy rodiny oddýchneme. No nie každému sa to vždy podarí. Jedným z nich je aj spevák Robo Opatovský...

Je to tu, čas Vianoc, ktorý všetci milujeme! A výnimkou nie je ani spevák Robo Opatovský, ktorý je známy tým, že sa narodil na 25.12. na Prvý sviatok vianočný a dokonca z našich umelcov nahral najviac vianočných skladieb. Lenže sám na Štedrý deň po celý čas doma s rodinou nebol. Ako nám sám pred sviatkami priznal, ešte v tento deň mal prácu.

 „24-tého, ako som povedal, budem ešte spievať na jednej akcii na hrade. Ale už potom v podstate mojou povinnosťou je zakúriť v krbe, to milujem, na to sa teším. Trochu budem zavadzať, koštovať, miešať a určite sa budem starať o tú krásnu pohodu,“ prezradil nám nedávno Opatovský, ktorý však našťastie Štedrú večeru stihol. Viac o jeho Vianociach sa dozviete z videa.

Robo Opatovský o Vianociach

Viac o téme: Robo Opatovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu