Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Americký spevák dosiahol svoje: Posadnutá fanúšička sa už nepriblíži!

Moby Zobraziť galériu (5)
Moby (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Americký spevák, dídžej a producent Moby získal súdny zákaz priblíženia sa pre istú Kelly Lord. Fanúšička údajne minulý týždeň obťažovala jedného z interpretových hostí, vyberala mu poštu a bez povolenia vstupovala na jeho pozemok v kalifornskom Hollywood Hills. Žena sa preto podľa nariadenia sudcu nesmie na 100 yardov (v prepočte približne 91 metrov, pozn. red.) priblížiť k hudobníkovi, jeho domu, miestu práce či autu.

Ako informoval portál TMZ, Lord minulý týždeň konfrontovala jedného z Mobyho hostí a začala sa s ním hádať. Tvrdila, že v kríkoch na jeho záhrade našla kondóm a dopytovala sa, či ho tam nechal on. Neskôr ju v kroví našiel muzikantov asistent, ktorému tvrdila, že tam zabíja pavúky. Okrem toho ju tiež polícia 21. decembra zadržala za to, že sa snažila ukradnúť jeho balíček z pošty.

Moby, vlastným menom Richard Melville Hall, má na konte albumy Moby (1992), Ambient (1993), Everything Is Wrong (1995), Animal Rights (1996), Play (1999), 18 (2002), Hotel (2005), Last Night (2008), Wait For Me (2009), Destroyed (2011), Innocents (2013) alebo Long Ambients 1: Calm. Sleep. (2016). Medzi jeho úspešné single patria napríklad Natural Blues, Porcelain, We Are All Made of Stars, In This World alebo Lift Me Up. Je príbuzným zosnulého amerického spisovateľa Hermana Melvilla, autora románu Biela veľryba (1851). 

Viac o téme: Moby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu