Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Speváčka Salmanová prehovorila o väznení muža Alexa: Je mi z toho na zvracanie!

Lenka LeRa Salmanová prehovorila o rodinnom trápení. Zobraziť galériu (5)
Lenka LeRa Salmanová prehovorila o rodinnom trápení.

BRATISLAVA - Nekládla si servítku pred ústa! Speváčka Lenka LeRa Salmanová (30) je už viac ako mesiac bez manžela Alexandra (26). Ten bol koncom apríla so svojím otcom Sergejom (49) vzatý do väzby. Obvinení sú z prečinu podplácania. Umelkyňu sme pred pár dňami stretli v spoločnosti. Pri tej príležitosti nám otvorene porozprávala o starostiach svojej rodiny.

Dni plné neistoty! Lenka Salmanová prežíva v uplynulých týždňoch poriadne náročné chvíle. Jej manžel a rovnako tak aj svokor sú vo vyšetrovacej väzbe. Čelia obvineniu z korupcie. Muzikálovú umelkyňu sme nedávno stretli na spoločenskom podujatí, kde sme jej v súvislosti s rodinnou kauzou položili pár otázok.

Zaujímalo nás napríklad, ako Lenka toto náročné obdobie zvláda. „Pomerne dobre. Nakoľko celú tú situáciu detailne poznám, tak viem veľmi dobre, že je len otázkou času – aj keď ten vlastne hrá proti nám – kedy sa celá pravda ukáže,“ reagovala blondínka.

Speváčka tiež povedala, že jej rodina vraj zhruba pred dvoma rokmi dostala od ich bývalého zamestnanca výhražný list, ktorý bol akousi predzvesťou ich diskreditácie. „V podstate iba plní to, čo sľúbil, aj keď človek nečakal, že v právnom štáte môže kriminálny živel očierňovať ľudí, ktorú boli doteraz akokoľvek bezúhonní a v podstate nemá žiadne dôkazy, len trepe sprostosti. Je mi z toho na zvracanie,“  nekládla si servítku pred ústa Salmanová. „Celé je to do neba volajúca nespravodlivosť, ktorá sa určite vyrieši,“ dodala s nádejou.

LeRa už viac ako mesiac svojho manžela Alexa vôbec nevidela. Zisťovali sme, či ho aspoň môže nejakým spôsobom kontaktovať. „Píšeme si listy, ale trvá neskutočne dlho, kým sa nejaký z nich doručí. Žeby som mohla mať nejaké právo na návštevu, je myslím v nedohľadne,“ prezradila nám umelkyňa. „Stále si myslím, že sa táto fraška veľmi rýchlo ukončí,“ uzavrela.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Lenkou LeRou Salmanovou.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu