Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šok v rodine väznených Salmanovcov: Rozvod Alexa s muzikálovou herečkou LeRou!

Alex Salmanov a jeho manželka Lenka sa budú rozvádzať. Zobraziť galériu (8)
Alex Salmanov a jeho manželka Lenka sa budú rozvádzať.

BRATISLAVA - Koniec! Muzikálová herečka Lenka LeRa Rakárová (31) sa pred štyrmi rokmi vydala za podnikateľa Alexandra Salmanova (27). Ich manželstvo pôsobilo počas celej doby trvania priam idylicky a ukážkovo. Dokonca ho nezruinoval ani fakt, že manžel speváčky sedí už zhruba osem mesiacov vo väzení kvôli údajnému podplácaniu. Mnohých preto určite prekvapia okolnosti, kvôli ktorým zväzok končí. Podľa našich zistení je príčinou mladíkova viacnásobná nevera.

Manželstvo v troskách! Lenke LeRe Salmanovej sa tento rok doslova zrútil svet. V apríli, len deň po zábave na galavečere Miss Slovensko, boli totiž zatknutí jej manžel Alex Salmanov a svokor Sergej. Muzikálová herečka v afére s údajným podplácaním po celý čas stála za svojím mužom. Preto je pre mnohých z jej okolia šokom, že na súde leží návrh na rozvod. „Áno, stalo sa tak na Alexov podnet pred necelým mesiacom,” priznala Lenka po štyroch rokoch manželstva a celkovo siedmich rokoch, ktoré strávila po podnikateľovom boku.

Hoci iniciatíva vyšla od Salmanova, v tejto súvislosti sa aj tak vynára otázka, či dôvodom nie je práve jeho väznenie. „Určite nie. Prisahala som mu, že budem pri ňom stáť v dobrom aj v zlom,” tvrdí LeRa. Skutočné dôvody, ktoré dvojicu doviedli až k návrhu na ukončenie zväzku, konkretizovať odmietla. „Je to naša súkromná záležitosť,” reagovala.

Ako tvrdí náš zdroj, príčinou tohto kroku je Alexova nevera. Tej sa mal v minulosti dopustiť dokonca opakovane a jeho žena na to prišla až teraz. Údajne ho so svojimi odhaleniami konfrontovala na návšteve vo väzení, na čo on reagoval zmienkou o rozvode. „K tomuto sa nebudem vyjadrovať,” povedala nám umelkyňa, ktorá však naše zistenia nepoprela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu