Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Výhovorky nepomohli: Černocha podľa polície vyfackal syn miliardára Hatinu!

"Neznámym" agresorom v hoteli bol Hatina (Zdroj: Topky, PZ, Paparaci)

BRATISLAVA - Už dlhší čas som mimo Slovenska, neviem, o akom incidente hovoríte. Takto sa pred časom obhajoval boháč Slavomír Hatina (37), keď sme ho požiadali o vyjadrenie k incidentu v luxusnom bratislavskom hoteli Sheraton. V polovici marca tam mal bez príčiny vyfackať recepčného tmavej pleti.

Incident sa odohral 18. marca asi o pol desiatej večer. Na recepciu hotela Sheraton, ktorý leží na nábreží Dunaja vedľa nákupného centra Eurovea, zavítal muž. Ako uviedol denník Plus 1 Deň, napokon sa potvrdilo, že útočníkom bol on.

Podla TV Joj sa pustil do reči so zamestnancom čiernej pleti a pozýval ho na pohárik. Keď ho recepčný odmietol, v ohrdnutom zákazníkovi vraj vzkypela zlosť. Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Petry Hráškovej "pristúpil k zamestnancovi vo vstupnej časti hotela a raz ho udrel rukou po pravom líci. Zamestnanec neutrpel žiadne zranenia." 

Recepčný podal na muža trestné oznámenie a strážcovia zákona začali po neznámom pátrať. Do médií rozposlali obrázok z kamerového záznamu hotela.

Po zverejnení podoby muža ho mnohí okamžite spoznali. Útočníkom podľa nich nebol nik iný ako miliardársky syn, Slavo Hatina mladší. Keď sme sa pokúšali získať jeho vyjadrenie k celej veci, tváril sa, že o ničom nevie a dlhodobo je na dovolenke pri mori. Incident nepotvrdila ani snúbenica známeho leva salónov, misska Denisa Mendrejová. Hatina sľúbil, že sa vyjadrí po návrate domov.

Po príchode na Slovensko podla Plusky zavítal na políciu, neprezradil však žiadne podrobnosti. Vyjadrovať sa nechcel ani teraz, keď bratislavská polícia objasňovanie skutku ukončil a potvrdila, že podozrivým je práve on.

"Mám momentálne poradu, skúste neskôr," uviedol pre Topky. Ani opätovné pokusy o získanie jeho vyjadrenia neboli úspešné a Hatina nám do uzávierky svoju verziu udalostí nepovedal.

Za priestupok proti občianskemu spolunažívaniu mu hrozí 99-eurová pokuta, čo by pre boháča nemalo predstavovať veľký problém. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu