Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Drobová spúšťa vlastnú reality šou: Toto sú jej sexi finalistky!

Gabriela Drobová predstavila finalistky reality šou Face of Fashion. Zobraziť galériu (33)
Gabriela Drobová predstavila finalistky reality šou Face of Fashion. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bude sa na čo pozerať! Šéfka módnej televízie Gabriela Drobová (38) predstavila v stredu večer v bratislavskom luxusnom hoteli desiatku dievčat, ktoré sa už túto sobotu objavia v novej reality šou. Tá má názov Face of Fashion a bude sa vysielať na obrazovkách Fashion TV. Sexi slečny v programe zabojujú o dva moderátorské fleky. Tie sa uvoľnili po odchode Denisy Mendrejovej (25) a Sone Skoncovej (24).

V stredu večer predstavila Gabriela Drobová finalistky, ktoré si vybrala do svojej reality šou. Princíp relácie je založený na hľadaní novej tváre módnej televízie. Desať dievčat navzájom "bojuje" o dve lukratívne moderátorské miesta. Tie sa uvoľnili po odchode Denisy Mendrejovej na materskú dovolenku a po odcestovaní Soni Skoncovej do USA.

Ako sme sa v súvislosti s projektom dozvedeli od bývalej markizáčky, na adeptky mala prísne kritériá.  „Prihlásilo sa tristo dievčat prostredníctvom internetových prihlášok. Spomedzi nich som si pozvala asi štyridsať na osobné pohovory. Jednou z podmienok bolo ovládanie anglického jazyka,“  povedala topkám Drobová.

Diváci sa môžu tešiť na premiéru prvej epizódy už túto sobotu. Dovedna pôjde o štyri časti, v ktorých budú slečny testované prostredníctvom extrémnych úloh. Postu moderátora sa ujal Braňo „Bruno“ Ciberej. Ten prevedie finalistky svetom luxusu, adrenalínu, strachu a extrémneho mrazu. Diváci sa teda majú na čo tešiť.

Drobova a Fashion TV pre TOPKY

Toto je osmička dievčat, ktoré sa predstavia v projekte Face of Fashion. Dve slečny sa stredajšej tlačovky nezúčastnili. Všetky ich nájdete v našej galérii. Zľava: Martina Tóthová, Mária Zelinová, Romana Procházková, Jana Mutňanská, Simona Leskovská, Jana Tomas, Alžbeta Ferencová a Lucia Ivaňová.
Zobraziť galériu (33)
Toto je osmička dievčat, ktoré sa predstavia v projekte Face of Fashion. Dve slečny sa stredajšej tlačovky nezúčastnili. Všetky ich nájdete v našej galérii. Zľava: Martina Tóthová, Mária Zelinová, Romana Procházková, Jana Mutňanská, Simona Leskovská, Jana Tomas, Alžbeta Ferencová a Lucia Ivaňová.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Tip: Pozrite si TV program nielen pre Fashion TV. Viac na Telkáč.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu