Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Alkoholové prešľapy našich celebrít: Za toto sa hanbia!

Exfitnesska Zora Czoborová (vľavo), spevák Peter Cmorik (v strede), Miss východnej Európy Vanda Gallová a speváčka Barbora Balúchová (vpravo). Zobraziť galériu (11)
Exfitnesska Zora Czoborová (vľavo), spevák Peter Cmorik (v strede), Miss východnej Európy Vanda Gallová a speváčka Barbora Balúchová (vpravo).

BRATISLAVA – To bola teda noc! Známe tváre nášho šoubiznisu si nedali ujsť včerajšiu premiéru filmu Vo štvorici po opici 2. Keďže sa dej komédie točí okolo zážitkov z alkoholového žúru, z ktorého si na druhý deň nikto nič nepamätá, chceli sme od slovenských osobností vedieť, či zažili niečo podobné. Ich odpovede nás prekvapili!

Komédia Vo štvorici po opici 2 rozpráva príbeh o tom, že sa partia kamarátov zobudí po preflámovanej noci na rozhádzanej hotelovej izbe. Nikto zo zúčastnených si nič z predchádzajúceho večera nepamätá a spoločnými silami sa usilujú prísť na to, čo sa v uplynulých hodinách stalo. Včerajšiu premiéru filmu si nenechali ujsť ani naše známe tváre. Pri tej príležitosti sme sa ich spýtali na ich alkoholové zážitky!

Spevák Peter Cmorik vraj nie je diskotékový typ. V spoločnosti priateľov sa najradšej zabáva v bare alebo doma. Niekoľkonásobný držiteľ Zlatého slávika nám však prezradil, že ho alkohol párkrát premohol. „Stalo sa mi to asi 2-3 krát v živote. Je vždy vtipné potom zisťovať, čo všetko sa dialo,“ priznal spevák. O nejakej konkrétnej historke ale hovoriť nechcel.

Sledujte Topky TV: Peter Cmorik hovorí o svojich skúsenostiach s alkoholom.

VSPO_Cmorik_1

V dramatickejšom duchu sa niesli zážitky speváčky Barbory Balúchovej a modelky Vandy Gallovej.  Obom sa totiž stalo, že počas párty stratili kamarátku. „Hľadali sme ju vo Viedni v jednom veľkom podniku. Nikomu nedala nič vedieť. Na druhý deň nám povedala, že išla taxíkom domov. Ja som z toho večera vôbec nič nemala, nebolo mi všetko jedno,“ priblížila nepríjemnú situáciu blondínka.

Vanda zažila niečo podobné, ale v exotickej krajine. „Kamarátka sa mi stratila v Tokiu. Ale našli sme sa, všetko dobre dopadlo. Bolo však veľa alkoholu, tak sme si nepamätali, fotky prezradili viac,“ dodala so smiechom.

Sledujte Topky TV: Barbora Balúchová a Vanda Gallová nám porozprávali o nepríjemných zážitkoch.

VSPO_Baby

Ani exfitnesska Zora Czoborová nie je výnimkou a zažila kadečo. V pamäti jej rezonuje najmä zážitok zo študentských čias. „Postužková sa robila u mňa na chalupe, vtedy sme mali -násť. Bolo to o tom, že sme mali tú voľnosť od rodičov. Veľa sa popilo, hovadín navystrájalo a na druhý deň som zbierala špagety z okeníc,“ povedala Zora, ktorá spoločnosťou priateľov očividne nikdy nepohrdne.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Zorou Czoborovou o zábave a nezabudnuteľných chvíľach.

VSPO_Czoborova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu