Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Divoška Czoborová: Na OTA prišla s milencom, užívala si s iným!

Zora prišla s Andrejom, ale zabávala sa po boku iného muža. Zobraziť galériu (6)
Zora prišla s Andrejom, ale zabávala sa po boku iného muža.

BRATISLAVA – Vymenila ho! Exfitneska Zora Czoborová (44) sa v sobotu večer zabávala na párty usporiadanej pri príležitosti odovzdávania sošiek OTO 2010. Aj keď do nových priestorov SND prišla s partnerom Andrejom, odviazala sa v spoločnosti iného zajačika.

Počas príchodu na prestížny galavečer OTO 2010 rozdávala bývalá fitnesska Zora Czoborová úsmevy na všetky strany. Po jej boku samozrejme nechýbal priateľ Andrej. „Musím povedať, že je to veľmi dobrý partner,“ nešetrila chválami brunetka, pričom dodala, že je s ním šťastná. Všimli sme si však, že aj zaľúbenci majú svoje muchy!

Na následnej afterpárty postával Andrej zväčša pri bare, kým sa Zora oddávala rytmom hudby. Na tanečnom parkete ju vykrúcal iný sympatický mladík. „Boli sme tam s priateľmi. Tancovala som aj s Andrejom, ale ste to asi nezachytili,“ poznamenala Zora, keď sme sa opýtali, prečo sa nezvŕtala so svojou polovičkou.

Odpovedi na otázku, kedy z párty odišli, sa však vyhla. My sme sa dozvedeli, že zaľúbenci domov neodchádzali spoločne. „Počas večera spolu netancovali. Andrej dokonca odišiel skôr a Zora sa naďalej zabávala,“ povedal nám na adresu toho náš zdroj. Ktovie, či Andrej čakal na svoju milú doma v posteli...

Chcete vedieť, ako to na párty po OTO-vi vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Aj Fedor Flašík získal sošku OTO. Viac info nájdete TU.

Ste zvedaví ako účes prominentných dám zhodnotil odborník? Čítajte TU.

Aké farby šiat dominovali na OTOvi? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu