Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce PRIZNANIE vymakanej Czoborovej: NESPOKOJNÁ so svojou postavou... TOTO všetko jej VADÍ!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (13)
Zora Czoborová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Je vzorom pre mnohé ženy a viaceré z nich jej postavu len v tichosti závidia, no ona samotná je so svojím telom nespokojná. Fitneska Zora Czoborová (56) poriadne šokovala tým, čo jej všetko na sebe vadí.

Rozhovor so Zorou Czoborovou (Zdroj: Maarty Von B)

Pred pár dňami sa v historickej budove Slovenskej filharmónie konal 15. ročník galavečera Slovenka roka 2023. Na túto jedinečnú udalosť, kedy sa oceňujú výnimočné ženy, prijala pozvanie aj známa fitneska Zora Czoborová.

Bezpochyby je aj ona akousi inšpiráciou a veľkým vzorom pre mnohé Slovenky. Svojimi aktivitami im pomáha dostať sa takpovediac k vytúženej postave. No cesta za dokonalými krivkami nie je vôbec jednoduchá a vyžaduje si to určitú dávku sebadisciplíny, sebazaprenia a často aj odriekania si rôznych dobrôt.

Mária Reháková víta Zoru Czoborovú.
Zobraziť galériu (13)
Mária Reháková víta Zoru Czoborovú.  (Zdroj: Ján Zemiar)

A o tom Zora vie svoje. „Musí to začať u vás vo vnútri a musíte nájsť nejakú tú nespokojnosť s niečím v sebe a nájsť cestu a ten, ktorý vám s tou cestou pomôže, to som práve ja,“ uviedla fitneska na úvod nášho rozhovoru. Jej práca naozaj prináša výsledky a dôkazom sú premeny ľudí, ktorí sa zúčastňujú pobytov pod jej vedením. 

Bývalá fitneska Zora Czoborová
Zobraziť galériu (13)
Bývalá fitneska Zora Czoborová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nedalo sa nám však nespýtať sa na to, či jej samotnej sa niečo na sebe nepáči, respektíve čo by túžila na sebe vylepšiť. A jej vyjadrenie nás priam šokovalo.

„Permanentne sa mi na sebe niečo nepáči. Každá žena chce mať dokonalé nielen telo, ale aj tvár, pokožku, pleť, takže ja mám veci, ktoré sa mi na sebe nepáčia,“ priznala sa podnikateľka a neskôr začala menovať, čo všetko jej vadí. „Mne sa nepáči, že som taký ten športový, chalanský typ, že nemám oblé boky a takú typickú kardashiansku riťku vypučenú,“ prezradila Zora pre Topky.sk. Nuž, každý máme to svoje, ako uviedla aj fitneska.

Napriek tomu však vie, že v živote sú oveľa dôležitejšie veci ako pár kíl navyše či plochý zadok. To, ako si Zora užívala spomínaný večer a kde všade tento rok plánuje robiť svoje povestné fit pobyty, sa už dozviete vo videu vyššie.

Juraj Dobiš
Zobraziť galériu (13)
Juraj Dobiš  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nášho redaktora obliekol Jozef Grondžák – LOMBARDI.

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu