Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávna herečka ukázala FOTO BEZ MEJKAPU: Ľudia ju nespoznali!

Megan Fox
Megan Fox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je to vôbec ona? Túto otázku si položili mnohí fanúšikovia americkej herečky Megan Fox (37) po tom, ako uvideli jeden z jej posledných príspevkov na sociálnych sieťach. V ňom totiž ukázala fotku, na ktorej bola bez mejkapu. Množstvo z jej priaznivcov ju takmer nespoznalo.

Galéria: Megan Fox

Obľúbená herečka si prešla viacerými úpravami svojho zovňajška, o ktorých po prvýkrát otvorene prehovorila len nedávno. Fox potvrdila, že ruky plastických chirurgov využila už niekoľkokrát a za svoje vylepšené prsia zaplatila poriadne mastnú sumu.

Na najnovších záberoch však svojich fanúšikov poriadne šokovala. Umelkyňa sa totiž predviedla len s minimom mejkapu, na čo verejnosť rozhodne zvyknutá nie je. Mnohí z komentujúcich dokonca pod príspevkom písali, že herečku ani nespoznali.

„Toto sa na Megan Fox vôbec nepodobá," napísal jeden z fanúšikov. „To, kto to je, som zistil až vo chvíli, keď som sa pozrel na meno," pridal sa ďalší. Mnohí však jej krok kvitujú a záber bez mejkapu ocenili. „Nenávisť voči nej je šialená. Si krásna a vyzeráš ako skutočná žena. Vďaka za zdieľanie tejto fotky," napísal jeden z komentujúcich. 

Viac o téme: Megan Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu