Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Angelina Jolie prehovorila o fyzickom násilí Brada Pitta: Začalo sa to oveľa skôr, než si všetci mysleli!

Brad Pitt a Angelina Jolie Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt a Angelina Jolie (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Opäť vyťahujú špinu. Spory medzi Angelinou Jolie (48) a Bradom Pittom (60) pretrvávajú aj niekoľko rokov po tom, ako oznámili koniec svojho vzťahu. V najnovších vyjadreniach herečka opísala, že fyzickému násiliu svojho dnes už bývalého manžela čelila oveľa skôr, než sa odohral neslávne známy incident z roku 2016. Vtedy vraj Pitt na palube lietadla zaútočil aj na ich spoločné deti.

V roku 2019 súd definitívne rozviedol jedno z najslávnejších manželstiev sveta. Kto si však myslel, že spory medzi Jolie a Pittom týmto skončia, bol na veľkom omyle. Dvojica sa prostredníctvom svojich právnych zástupcov stretáva na súdoch dodnes a momentálne to nevyzerá, že sa táto situácia v dohľadnom čase vyrieši.

Dlhodobým kameňom úrazu je vinárstvo Miraval, o ktoré vedú spory. Celá situácia už niekoľko rokov zamestnáva súdy a počas tohto procesu prišli na pretras aj viaceré staré krivdy. 

Jednou z nich bol incident z roku 2016, kedy mal Pitt na palube lietadla fyzicky napadnúť nielen Jolie, ale aj ich spoločné deti. V súdnych dokumentoch, ktoré sa podarilo získať magazínu Page Six však zástupcovia herečky tvrdia, že nešlo zďaleka o prvý incident, kedy na ňu zaútočil. 

„História fyzických útokov Pitta na Jolie začala dávno pred známym rodinným výletom zo septembra 2016, kedy leteli z Francúzska do Los Angeles. Počas tohto letu však po prvýkrát nasmeroval svoje fyzické útoky aj na deti. Jolie ho po tomto incidente okamžite opustila," píše sa v dokumentoch. 

Angelina Jolie s deťmi
Zobraziť galériu (3)
Angelina Jolie s deťmi  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu