Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečka na Oscaroch v sexi róbe: Pred 20 rokmi ju mala Angelina Jolie… Ktorej pristane viac?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia/SITA)

LOS ANGELES - V Los Angeles sa v noci na pondelok odovzdávali Ceny americkej Akadémie filmových umení a vied (AMPAS)- teda prestížne Oscary. Po galavečere sa konala veľkolepá párty, na ktorej sa rozhodne bolo na čo pozerať. Medzi hosťami nechýbala ani najsexi herečka súčasnosti Sydney Sweeney (26). Do spoločnosti vyniesla róbu, ktorú pred 20 rokmi mala na Oscaroch aj Angelina Jolie (48). Ktorej pristane viac?!

Párty po Oscaroch bola plná odvážnych šiat. Známe ženy pútali pozornosť odhalenými prsníkmi, sexi korzetmi či príliš priesvitnými šatami. Na afterke nemohla chýbať ani Sydney Sweeney, ktorá je aktuálne považovaná za najsexi herečku súčasnosti. A aj ona pútala pozornosť svojou róbou. 

Oblečené mala totiž biele saténové šaty z dielne módneho návrhára Marca Bouwera, ktoré boli inšpirované ikonickou Marilyn Monroe. Pred dlhými 20 rokmi ich však pri rovnakej príležitosti vyniesla do spoločnosti aj hviezdna Angelina Jolie. 

Sydney Sweeney na Oscaroch 2024
Zobraziť galériu (4)
Sydney Sweeney na Oscaroch 2024  (Zdroj: SITA)

Angelina Jolie na Oscaroch v roku 2004
Zobraziť galériu (4)
Angelina Jolie na Oscaroch v roku 2004  (Zdroj: Profimedia)

„Sydney x archív Marc Bouwer. Šaty, ktoré pôvodne mala oblečené Angelina Jolie na odovzdávaní cien Akadémie v roku 2004. Veľmi vám ďakujem Marc, že ste nás pustili do svojich archívov pre tento výnimočný okamih!“ napísala módna stylistka Molly Dickson. Ktorej zo slávnych žien pristali šaty viac?

 

Viac o téme: Angelina JolieOscaryAcademy AwardsSydney Sweeney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu