Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Princa Harryho trápia výčitky svedomia: Svoje slová o princeznej Kate trpko oľutoval!

Princ Harry Zobraziť galériu (3)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Princ Harry (39) počas posledných rokov viackrát vyčítal svojej rodine správanie voči nemu a jeho manželke Meghan. Jedným z mien, ktoré sa objavilo v jeho memoároch, patrilo aj princeznej Kate (42), čo však Harry teraz poriadne oľutoval.

Harry a Meghan sa o problémoch s kráľovskou rodinou vyjadrovali pravidelne aj verejne. Vrcholom všetkého však boli dokument z dielne Netflixu a memoáre Spare, v ktorých Harryho rodinu poriadne očiernili. 

Princa Harryho trápia výčitky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Výnimkou nebola ani princezná Kate. Tá mala s Meghan výmenu názorov kvôli šatám princeznej Charlotte, ktoré mala mať práve počas svadby Harryho a Meghan. Princ dokonca zverejnila aj osobnú komunikáciu medzi Meghan a Kate, čo spôsobilo definitívny rozpad vzťahov medzi rodinami Williama a jeho brata. 

Podľa odborníčky na kráľovskú rodinu Tessy Dunlop však svoje slová Harry v týchto dňoch poriadne ľutuje. „Keď zistíte, že vaša švagriná má rakovinu a vy ste o nej napísali veci, ktoré nemôžete zobrať späť, tak to musí byť veľmi bolestivé," uviedla pre Us Weekly.

„Naschvál kritizovali monarchiu a seba verejnosti ponúkali ako alternatívu. Keď je však monarchia v obrovských problémoch, tak ich začneme porovnávať. Môžu sa Harry a Meghan tváriť ako vzory? Budú si musieť dávať veľký pozor na to, čo a kedy povedia, aby to nevyzeralo, že využívajú príležitosť," doplnila Dunlop.

Princ Harry a Meghan Markle
Zobraziť galériu (3)
Princ Harry a Meghan Markle  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu