Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Shakira (47) vraj zbalila známeho herca (31): Jej blízki nie sú vôbec nadšení!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Od rozchodu speváčky Shakiry (47) s futbalistom Gerardom Piquém sa prakticky neustále špekuluje o tom, že sa po jej boku striedajú nápadníci ako na bežiacom páse. Momentálne to vyzerá tak, že začala randiť so známym britským hercom Lucienom Laviscountom (31). Z tohto vzťahu však okolie hudobníčky nie je vôbec nadšené.

So Shakirou sa v posledných mesiacoch spájalo množstvo známych mien. Medzi ne patria napríklad Tom Cruis, pilot Formuly 1 Lewis Hamilton, basketbalista Jimmy Butler či spevák Rauw Alejander.

Momentálne to však vyzerá tak, že preteky o jej srdce vyhral britský herec Lucien Laviscount. Ten sa preslávil vo viacerých známych počinoch, avšak tým najznámejším je pravdepodobne jeden z najpopulárnejších seriálov súčasnosti Emily in Paris.

Lucien Laviscount
Zobraziť galériu (2)
Lucien Laviscount  (Zdroj: SITA)

Shakira sa vraj podľa informácií Daily Mail do herca zaľúbilv  počas spoločného natáčania klipu k piesni Puntería, kde sa dvojica objavila v niekoľkých horúcich scénach. Podľa všetkého má však okolie hudobníčky obavy a z Laviscounta nie je vôbec nadšené.

„Shakira zúfalo hľadá lásku, ale jej priatelia majú obavy, pretože Lucien stúpal celebritným rebríčkom veľmi pomaly a randil so ženami, ktoré boli menej slávne ako Shakira. Teraz sa stretáva s ňou a ona chce lásku. Jej kamaráti sa však boja, že si chce len urobiť meno. Momentálne sa stretávajú, ale zatiaľ to nie je vážne. Jej okolie sa bojí, že sa popáli," povedal zdroj pre Daily Mail.

Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu