Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najnovšie zábery Shakiry spustili vlnu kritiky: Podľa fanúšikov to už s úpravami prehnala!

Shakira Zobraziť galériu (2)
Shakira (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kolumbijská speváčka Shakira (47) sa okrem svojho hudobného talentu preslávila aj svojou krásou. Jej vzhľad sa však stal terčom kritiky, keďže na najnovších záberoch pôsobí neprirodzene a mnohí fanúšikovia to dávajú za vinu plastickým operáciám či photoshopu.

Galéria: Shakira

Slávna speváčka sa preslávila viacerými hitmi, ktoré poznajú fanúšikovia hudby po celom svete. Okrem toho ju však poznajú aj ako jednu z najkrajších umelkýň svojej generácie, čo predvádza už mnoho rokov.

Shakira
Zobraziť galériu (2)
Shakira  (Zdroj: SITA/AP)

Svoj vzhľad využila aj na promovanie najnovšej piesne s názvom Nassau. Tá sa objaví na pripravovanom albume Las Mujeres Ya No Lloran, ktorého sa fanúšikovia dočkajú 22. marca. 

Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram k slovám o svojej najnovšej tvorbe pridala aj viacero sexi záberov, ktoré sa však dostali pod paľbu kritiky. Viacerí jej totiž vyčítajú neprirodzený vzhľad a spomínajú použitie photoshopu či šikovné ruky plastických chirurgov.

„Vyzerá ako množstvo ďalších, ktoré používajú rôzne triky s fotoaparátom. Na týchto záberoch nevyzerá ako Shakira, na ktorú sme zvyknutí," napísal jeden z čitateľov Daily Mail„Nechoď už na žiadne ďalšie plastické operácie alebo procedúry. Zničíš svoju prirodzenú krásu," doplnil komentujúci. „Dúfam, že je to photoshop a nie operácia," pridal sa ďalší.

Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu