Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Promi párik vzal deti prvýkrát do spoločnosti: Z tej podoby odpadnete!

Nicole Richie s manželom. Zobraziť galériu (8)
Nicole Richie s manželom. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Vyzerajú ako ich mladšie kópie! Hviezdna Nicole Richie (42) má za sebou veľký deň. Konala sa totiž slávnostná premiéra komédie s názvom Don't Tell Mom the Babysitter's Dead, v ktorej aj ona účinkuje. Podporiť ju samozrejme prišli jej najbližší, medzi ktorými nechýbali jej milované ratolesti. Aha, akí sú z nich už tínedžeri!

Tie časy, keď Nicole Richie pútala pozornosť škandálmi a kamarátstvom s Paris Hilton, sú dávno preč. Z dcéry slávneho speváka Lionela Richieho je dnes vzorná dvojnásobná matka, ktorá sa venuje móde a príležitostne aj herectvu.

V týchto dňoch mala premiéru komédia Don't Tell Mom the Babysitter's Dead, v ktorej aj ona účinkuje. Nuž, a na slávnostnom koberci mala výraznú podporu svojich najbližších. Nechýbal jej otec, či manžel Joel Madden, ktorý je členom kapely Good Charlotte.

Dvojica si povedala svoje "áno" v roku 2011 a majú spolu dcéru Harlow (16) a syna menom Sparrow (14). Ti sa v spoločnosti často neukazujú. Tentokrát však urobili výnimku a mnohí sa pri pohľade na nich zhodnú, že svojim slávnym rodičom akoby z oka vypadli. 

Promi párik vzal deti
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Promi párik vzal deti
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Nicole Richie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu