Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Móda z odovzdávania prestížnych cien: Odvážne outfity a šialená premena... Katy Perry vyrazila fanúšikom dych!

Speváčka Katy Perry Zobraziť galériu (5)
Speváčka Katy Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas tejto noci bolo v Los Angeles na programe odovzdávanie prestížnych cien iHeartRadio Music Awards, ktoré prilákalo veľké množstvo svetoznámych hudobných osobností. Na červenom koberci zaujalo viacero z nich zaujímavými outfitmi a poriadne odvážna bola najmä hviezdna Katy Perry (39).

Galéria: iHeartRadio Music Awards 2024

V noci z pondelka na utorok bolo v Los Angeles na programe odovzdávanie cien iHeartRadio Music Awards, ktoré prilákalo množstvo hudobných osobností. Mnohé z nich však zaujali svojimi outfitmi, ktoré boli vo viacerých prípadoch poriadne odvážne.

Počas dnešného rána sa zrejme najviac hovorí o hviezdnej Katy Perry. Tá na slávnostný večer dorazila v priesvitnom outfite, pod ktorým predviedla okrem spodného prádla aj svoju výstavnú figúru.

Katy Perry
Zobraziť galériu (5)
Katy Perry  (Zdroj: SITA)

Okrem nej zaujala aj ďalšia speváčka JoJo Siwa, ktorá predviedla svoj nový výzor. Mnohí fanúšikovia ju takmer nespoznali a viacerým z nich sa jej nový vzhľad príliš nepozdával.

JoJo Siwa
Zobraziť galériu (5)
JoJo Siwa  (Zdroj: SITA)

Ďalšou známou dámou, ktorá počas večera prilákala obrovksú pozornosť, bola aj americká raperka Latto. Tá sa fanúšikom predviedla v poriadne krátkych červených šatách, ktoré mali čo robiť, aby zakryli všetko potrebné.

Latto
Zobraziť galériu (5)
Latto  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu