Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna herečka si prešla PEKLOM: Jej muž nafingoval samovraždu a... Fuj, hádzal po nej ho*ná!

Christine Quinn Zobraziť galériu (2)
Christine Quinn (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečka a televízna hviezda Christine Quinn (35) podala na súd návrh, v ktorom žiada zákaz priblíženia pre jej manžela Christiana Richarda (45). Ten sa mal podľa jej slov správať násilne a okrem toho robil poriadne nechutnosti.

Počas minulého týždňa sme vás informovali o tom, že v dome Christine Quinn sa odohrala poriadna dráma. Jej manžela totiž odviedla polícia len v župane a podľa prvotných informácií mal ich konflikt vyvrcholiť napadnutím, ktoré si však namiesto Quinn odniesol ich 2-ročný syn. 

Quinn napokon podala na súd žiadosť o zákaz priblíženia a v súdnom spise, ktorý sa podarilo získať magazínu Page Six, uviedla šokujúce detaily z ich manželstva, za ktorým dala herečka zrejme definitívnu bodku. 

V dokumentoch uviedla niekoľko situácií, ktorým musela v posledných rokoch čeliť. Jednou z nich bol aj fingovaný pokus o samovraždu, ktorým chcel Richard zistiť, či ho jeho manželka miluje. „Jedného dňa si dal do úst plnú hrsť tabletiek. Väčšina skončila na zemi, ale bála som sa, že sa otrávil. Asi po hodine, keď sa tváril, že odpadáva, bol odrazu v poriadku a povedal mi, že som zvládla jeho test, či ho naozaj milujem," uviedla herečka.

Okrem toho ho obvinila aj z poriadnych nechutností. „Jedného dňa po mne v amoku hádzal veci vrátane kovových tyčí. Odrazu však prišiel a hodil po mne psie výkaly. Následne si stiahol nohavice a vymočil sa na zem," povedala Quinn, ktorá podľa jej slov nevolala políciu, pretože sa bála o svoj život.

Christine Quinn
Zobraziť galériu (2)
Christine Quinn  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Christine Quinn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu