Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ľudia brutálne vysmiali Kim Kardashian: Opičí sa po... Veď toto je úplné zúfalstvo!

Kim Kardashian
Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Všetkým je na smiech! Kim Kardashian (43) poznajú ľudia po celom svete, patrí medzi najvplyvnejšie celebrity a na sociálnej sieti Instagram má priam neuveriteľných 364 miliónov followerov. Tí jej pod jedným z posledných príspevkov poriadne naložili. A toto je dôvod!

Kim Kardashian provokuje veľmi rada. A nezmenilo ju ani materstvo. Nie každý z jej "ťahov" sa ale v očiach verejnosti stretne s nadšením. Príkladom sú zábery, ktoré v uplynulých dňoch zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 

Pred objektívom pózovala s vlasmi ulízanými dozadu, v slnečných okuliaroch, kožuchu a silonkách. Hádam každému pri pohľade na ňu napadlo, kde sa asi inšpirovala. Dokazujú to aj komentáre, v ktorých sa ľudia zhodujú, že vyzerá úplne ako súčasná partnerka jej exmanžela Kanye Westa - Bianca Censori. 

„Bianca, si to ty? Dámy a páni, zoznámte sa s Kim Censori. Túto fotku si poslala svojmu ex?” znejú vybrané z komentárov, v ktorých ľudia Kardashianku nijako nešetrili. Mnohí to dokonca označili za trápne a zúfalé. 

Galéria: BIANCA CENSORI SA NA VEREJNOSTI UKAZUJE V ČUDESNÝCH KREÁCIÁCH

Ešte pred pár rokmi svet netušil, že nejaká Bianca Censori vôbec existuje. Dnes patrí medzi celebrity, ktoré sa priam každý týždeň spomínajú v médiách a kdekoľvek sa objaví, spôsobí rozruch. Jej poznávacím znamením sú čudesne módne kreácie a silónky. Tie si dokonca nedávno obliekla už bez spodnej bielizne a vyvolala značné pobúrenie mnohých. 

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu