Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Teroristi v Moskve popravili aj kráľovnú krásy (†42): Po misske zostali dve deti!

Obeťou teroristického útoku bola aj misska Jekaterina Novoselova Zobraziť galériu (3)
Obeťou teroristického útoku bola aj misska Jekaterina Novoselova (Zdroj: Profimedia a TASR/ AP Photo/Dmitry Serebryakov )

MOSKVA - V piatok večer prišli z Ruska šokujúce správy o teroristickom útoku, ku ktorému došlo na koncerte skupiny Pinik. Prihlásil sa k nemu Islamský štát a zomrelo pri ňom viac než 130 ľudí. Medzi nimi aj 42-ročná Jekaterina Novoselova, ktorá bola víťazkou súťaže krásy.

Keď fanúšikovia rockovej kapely Piknik čakali v piatok na ich vystúpenie, do koncertnej sály Crocus City Hall náhle vtrhli ozbrojenci a začali strieľať na nič netušiacich ľudí. Mnohým sa nepodarilo dostať do bezpečia... A bilancia je hrozivá. 137 obetí a 152 zranených osôb.

Ruské ministerstvo zahraničných vecí zverejnilo zoznam obetí tohto teroristického útoku. Medzi nimi je aj kráľovná krásy z roku 2001 - Jekaterina Novoselova, ktorá v čase svojho triumfu bola študentkou práva. V posledných rokoch žila v Moskve a bola dvojnásobnou matkou.

Jekaterina Novoselova
Zobraziť galériu (3)
Jekaterina Novoselova  (Zdroj: Profimedia)

Jekaterina Novoselova
Zobraziť galériu (3)
Jekaterina Novoselova  (Zdroj: Profimedia)

Medzi obeťami sú napríklad aj manželia Irina a Pavel Okishev, ktorí dostali lístky na koncert ako darček. Pavel by o pár dní oslávil svoje 35. narodeniny. Ako uviedol v oznámení Vyšetrovací výbor Ruskej federácie, medzi obeťami tohto hrozného činu sú aj tri deti. 

Viac o téme: Jekaterina Novoselova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu