Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Willisova dcéra si nechala ROZPUSTIŤ výplne: TOTO sú jej skutočné črty tváre!

Tallulah Willis Zobraziť galériu (3)
Tallulah Willis (Zdroj: Instagram T.W.)

LOS ANGELES - Len pred pár dňami najmladšia dcéra Brucea Willisa (68) a Demi Moore (61), Tallulah Willis, priznala vážnu vývinovú poruchu - autizmus. Diagnostikovali jej ho ešte v lete minulého roka. A v rámci istého prijatia samej seba sa zjavne rozhodla skoncovať aj so všetkými estetickými vylepšeniami. Ukázala skutočné črty svojej tváre!

Len pred necelými dvomi týždňami Tallulah Willis priznala, že jej lekári v lete potvrdili autizmus. „Vlastne toto je prvýkrát, čo verejne zdieľam svoju diagnózu. Zistila som to uplynulé leto a zmenilo mi to život,“ napísala k videu z minulosti, kde priamo na červenom koberci hladká svojho otca po hlave. Okrem toho bola Willisovej dcére diagnostikovaná aj hraničná porucha osobnosti a nezdravý prístup k jedlu.

So všetkými svojimi problémami sa Tallulah snaží bojovať a zrejme aj v rámci akéhosi prijatia samej seba, sa rozhodla skoncovať so všetkými svojimi vylepšeniami. Ako na sociálnej sieti Instagram odhalila, po rokoch si dala rozpustiť výplne v tvári. Dnes sa tak už môže popýšiť svojimi prirodzenými črtmi. „Bála som sa to priznať, ale nedávno som si dala rozpustiť výplň,“ uviedla.

Roky vraj bol emocionálne a psychicky posadnutá predstavou, čo jej takéto vylepšenie dáva. „Stále sa učím kašľať na to, ale je to ťažké, keď ti mozog hovorí áno - viac je lepšie,“ priznala Willis s tým, že konečne vidí svoju skutočnú "stavbu kostí". Okrem toho sa pochválila aj novým účesom, nechala sa odfarbiť na blond, ktorú nazvala najslamenejšou. „Cítim sa rozkošne,“ dodala. 

Viac o téme: Bruce WillisTallulah Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu