Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rodinné zmierenie sa nekoná: Harry sa o rakovine Kate dozvedel HNUSNÝM SPÔSOBOM!

Princ Harry Zobraziť galériu (2)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Piatková správa o rakovine princeznej Kate (42) zasiahla ľudí po celom svete. Rovnako, ako oni, sa však túto smutnú novinku dozvedel aj princ Harry. Ten o tom podľa najnovších informácií prvýkrát počul až z televízie.

V piatok podvečer sa verejnosť po dlhých týždňoch konečne dozvedela pravdu o zdravotnom stave princeznej Kate. Tá v emotívnom videu potvrdila, že má rakovinu a musela začať s chemoterapiou. 

Rovnako, ako bežní ľudia, sa túto správu dozvedeli aj princ Harry s manželkou Meghan. Kráľovská rodina a ani Kate s Williamom im o diagnóze osobne nehovorili a podľa informácií The Times o tom po prvýkrát počuli v televízii.

„Viacero zdrojov nám potvrdilo, že medzi nimi neprebehli žiadne rozhovory a že sa Harry o diagnóze Kate dozvedel z televízie v rovnaký moment, ako verejnosť," potvrdil zdroj pre spomínaný magazín.

Tieto informácie tak len potvrdzujú to, že vzťahy medzi Williamom, Harrym a ich manželkami sú zrejme trvalo rozvrátené. V nedávnych mesiacoch sa viackrát špekulovalo o tom, že pokusy o zmier vychádzali hlavne zo strany Harryho a Meghan, avšak narážali na nezáujem zvyšku kráľovskej rodiny. 

Rodinné zmierenie sa nekoná:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu