Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VZŤAHY Harryho a Williama sú na bode mrazu: Nespojila ich ani spomienka na milovanú matku!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Počas včerajšieho večera sa princ William (41) a jeho brat Harry (39) zúčastnili na odovzdávaní Diana Legacy Awards, ktoré nesú meno po ich zosnulej matke. Ani počas tejto akcie sa však nedokázali preniesť cez ich spory. Kým jeden z nich prišiel priamo na akciu, druhý sa k prítomným prihovoril len prostredníctvom videohovoru.

Spomínané oceňovanie sa koná každé 2 roky a počas neho si 20 mladých vizionárov, lídrov a príkladných ľudí preberá cenu za svoje úspechy. Špeciálny význam má táto udalosť pre Williama a Harryho, pretože nesie meno ich zosnulej matky Lady Diany.

Počas včerajšieho dňa tak William zavítal do londýnskeho Science Museum, kde si z jeho rúk prevzali ocenenia viacerí výnimoční mladí ľudia. Mnohí však očakávali aj to, či sa podujatia zúčastní princ Harry, keďže vzťahy medzi ním a zvyškom kráľovskej rodiny sú dlhodobo veľmi zlé.

Princ William a jedna z ocenených Sofia Scarlat
Zobraziť galériu (3)
Princ William a jedna z ocenených Sofia Scarlat  (Zdroj: SITA)

VZŤAHY Harryho a Williama
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Mladší z bratskej dvojice sa napokon podľa magazínu People zúčastnil prostredníctvom videohovoru. Ten bol na programe až po odovzdávaní, keď už William odišiel. Dvojica sa tak aj naďalej vyhýba jeden druhému a vyzerá to tak, že vojnovú sekeru zakopať zatiaľ neplánujú. 

Viac o téme: Princ HarryPrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu