Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kuriózne priznanie hollywoodskej hviezdy: Zranenie počas orgií!

James McAvoy Zobraziť galériu (3)
James McAvoy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Na tento zážitok tak skoro nezabudne. Britský herec James McAvoy (44) si počas natáčania filmu Turn Up The Sun! privodil nepríjemné zranenia. To sa mu stalo vo chvíli, keď s kolegami natáčal erotickú scénu a bol takmer nahý.

James McAvoy sa preslávil vďaka viacerým známym počinom, avšak najviac ho preslávila filmová séria X-Men. To, čo však zažil počas natáčania filmu Turn Up The Sun!, však len tak ľahko z hlavy nedostane. 

James McAvoy
Zobraziť galériu (3)
James McAvoy  (Zdroj: TASR/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

V podcaste Restless Natives prezradil detaily z natáčania filmu Turn Up The Sun!, počas ktorého si privodil kuriózne zranenie. 

„Počas jedného z posledných dní sme natáčali orgie. Bolo tam veľa tancovania, drog, alkoholu a bozkávania. Pracoval som s jednou úžasnou španielskou herečkou Almudenou Amor a hrali sme tam spolu. Mali sme tam byť vtipní, ale malo to byť uveriteľné. Začali sme s tými improvizovanými orgiami a ona je vyššia než ja, má viac ako 180 centimetrov," povedal McAvoy, ktorý meria o 10 centimetrov menej. 

V jeden moment som ju držal dole hlavou a robili sme divné veci. V tej chvíli ma niekto chytil za krk a začal ma bozkávať. V tom som stratil balans a spadol som rovno na koleno. To bolo asi jediný krát, čo som sa počas natáčania zranil," dodal herec.

James McAvoy
Zobraziť galériu (3)
James McAvoy  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: James McAvoy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu