Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

DRSNÁ KRITIKA hviezdnej Rihanny: Za koncert zhrabla milióny, ale... Och, na to sa nedalo pozerať!

Rihanna Zobraziť galériu (2)
Rihanna (Zdroj: SITA)

DŽAMNAGAR - Za svoje posledné vystúpenie si vypočula poriadnu dávku kritiky. Barbadoská speváčka Rihanna (36) sa počas minulého týždňa ukázala v Indii, kde v meste Džamnagar predviedla svoje umenie pred najbohatšími ľuďmi sveta. Za 90-minútovú šou mala zinkasovať niekoľko miliónov libier, avšak jej prístup sa nepozdával mnohým fanúšikom na sociálnych sieťach.

Galéria: Rihanna

V indickom meste Džamnagar sa na konci minulého týždňa odohrali obrovské oslavy, ktoré boli spojené s blížiacou sa svadbou Ananta Ambaniho. Ten je synom jedného z najbohatších ľudí na svete Mukesha Ambaniho.

Na veľkolepej trojdňovej oslave sa zúčastnilo viacero slávnych mien, ako sú napríklad Bill Gates, Mark Zuckerberg či Ivanka Trump. Hlavným vrcholom pre účastníkov bola piatková šou barbadoskej speváčky Rihanny.

Rihanna
Zobraziť galériu (2)
Rihanna  (Zdroj: SITA)

Tá mala podľa informácií Daily Mail za 90-minútové vystúpenie dostať 5 miliónov libier. Jej prístup sa však na sociálnych sieťach stal tŕňom v oku mnohých ľudí, ktorí jej vyčítajú, že sa aj napriek tučnej sume príliš nesnažila. 

„Rihanna je ten najlenivejší umelec histórie. Ešte aj Taylor Swift prináša viac energie," napísal jeden z nich. „Vo chvíli, keď dostala peniaze, tak si povedala, že si bude robiť, čo chce," doplnil ďalší komentujúci. 

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu