Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

SEXI premiéra novej Duny: Jedna úplne BEZ, druhá v erotickom body a tretia... PRSIA VON!

Premiéra filmu Duna: Časť druhá Zobraziť galériu (4)
Premiéra filmu Duna: Časť druhá (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Už čoskoro sa do kín dostane pokračovanie filmu Duna s podtitulom Časť druhá. V posledných dňoch tak tvorcovia spolu s hlavnými predstaviteľmi obehli niekoľko krajín, v ktorých novinku osobne predstavili. Včera sa slávnostná premiéra konala v New Yorku a... Bola to prehliadka sexi outfitov!

Galéria: Premiéra filmu Duna: Časť druhá v New Yorku

V uplynulých týždňoch tvorcovia a predstavitelia novinky Duna: Časť druhá zavítali do Paríža a Londýna, kde sa konala jej slávnostná premiéra. V oboch mestách sa bolo na čo pozerať - okrem filmu sa totiž o príjemný zážitok starali aj samotné herečky.

Na Topkách sme pred necelými dvomi týždňami písali o Zendayi, ktorá prišla oblečená ako sexi robot, či o Florence Pugh, ktorej z rafinovaných šiat omylom vyliezol prsník. No a tieto dve slečny pútali pozornosť aj na premiéra, ktorá sa cez víkend konala v New Yorku.

Zendaya dorazila oblečená v smotanovej róbe so zlatými prvkami na sukni. To však nebolo jediné, čím tento módny kúsok pútal pozornosť - od hrudníka cez podbruško až po stehná bol totiž výstrih, ktorý odhaľoval jej nahú kožu. Bolo tak jasné, že krásna herečka nemá ani podprsenku, ani nohavičky. 

Zendaya
Zobraziť galériu (4)
Zendaya  (Zdroj: SITA)

Herečka Florence Pugh sa zo svojho trapasu z premiéry v Londýne zjavne nepoučila a podobný typ šiat ako tam, si obliekla aj na premiéru v New Yorku. Strieborná róba jej tak po bokoch odhaľovala jej prsia... Tak azda ich tentokrát mala poistené aspoň nejakou lepiacou páskou. 

Florence Pugh
Zobraziť galériu (4)
Florence Pugh  (Zdroj: SITA)

Neprehliadnuteľná bola aj švédska herečka Rebecca Ferguson. Blondínka si totiž obliekla veľmi čudesné šaty, ktoré pozostávali z čierneho body, ktoré bolo prekryté čiernou čipkovanou sieťkou a tento svoj outfit doplnila reťazami a vysokými latexovými čižmami nad kolená. 

Rebecca Ferguson
Zobraziť galériu (4)
Rebecca Ferguson  (Zdroj: SITA)

Viac FOTO z premiéry nájdete v GALÉRII VYŠŠIE»

Viac o téme: Duna: Časť druhá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu