Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásnu herečku nafotili fanúšikovia: Na bohyňu z červeného koberca zabudnite... Aha, aká šedá myška!

Zendaya Zobraziť galériu (3)
Zendaya (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - Že ju vôbec spoznali! Kedykoľvek sa herečka Zendaya (27) objaví na červenom koberci, je hneď stredobodom pozornosti. Nečudo, je krásna a módne kreácie, v ktorých sa predvádza, ostatným neraz vyrazia dych. V uplynulých dňoch na ňu natrafila skupina fanúšikov na letisku. A veru, bohyňa z červeného koberca vyzerala inak, než sme zvyknutí.

Galéria: Zendaya je krásna žena

Zendaya trávila uplynulé dni v Paríži, kde sa konala slávnostná premiéra počinu s názvom Challengers, v ktorom stvárňuje ústrednú postavu. Ako už v jej prípade býva zvykom, vyzerala úžasne. Na sebe mala biele šaty, v ktorých dokonale vynikla jej štíhla postava. Ako vidno, herečkine vlasy prešli menšou zmenou a má ich zosvetlené. 

Zendaya
Zobraziť galériu (3)
Zendaya  (Zdroj: Profimedia)

V súkromí sa však slávna herečka mení na nenápadnú šedú myšku. Dôkazom sú fotky, ktoré sa podarilo spraviť fanúšikom, keď na ňu natrafili cestou na letisko. Zendaya mala na sebe teplákovú súpravu a maskovala sa šiltovkou. S nenalíčenou tvárou pripomínala skôr tínedžerku, než dospelú ženu. 

Treba ale dodať, že záujem fanúšikov jej nebol nepríjemný. Ochotne sa s nimi odfotila a z tváre jej neschádzal úsmev. Nuž, nejedna hviezda by si od nej mohla zobrať príklad. 

Zendaya
Zobraziť galériu (3)
Zendaya  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Zendaya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu