Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Princ William už úraduje: Prelomil mlčanie a... Harry je späť v Amerike!

Harry a William sa boja o zdravie svojho otca. Zobraziť galériu (4)
Harry a William sa boja o zdravie svojho otca. (Zdroj: SITA)

LONDÝN- Dusno medzi nimi stále pretrváva! Oči mnohých sa v týchto dňoch upierajú na britskú monarchiu. Kráľ Karol III. totiž zvádza boj so zákernou rakovinou. Navštívil ho už aj jeho mladší syn Harry, ktorý žije v Amerike. Kým on letel späť za veľkú mláku, jeho starší brat William si plnil pracovné povinnosti. A známe sú už aj jeho prvé vyjadrenia k neľahkej situácii, ktorou si ako rodina momentálne prechádzajú.

Galéria: Kráľ Karol III.

Na topkách sme vás informovali o tom, ako vyzeralo stretnutie princa Harryho s jeho chorým otcom. Podľa medializovaných informácií sa manžel Meghan Markle priam expresne rýchlo vrátil späť do Ameriky. Dusno medzi ním a jeho bratom Williamom podľa všetkého stále pretrváva...  

Následník trónu sa však usiluje naplno sústrediť na pracovné povinnosti. Od tých mal od 18. januára pauzu, keďže zdravotné problémy sužujú aj jeho manželku Kate. Tá podstúpila operáciu v brušnej dutine a zotavovať by sa mala do Veľkej noci. 

V stredu večer sa princ William zúčastnil slávnostnej večere na podporu londýnskej leteckej ambulancie. Tam v mene kráľa rozdal viac, než 50 vyznamenaní. Podujatia sa zúčastnil napríklad aj herec Tom Cruise. 

Princ William
Zobraziť galériu (4)
Princ William  (Zdroj: SITA)

Tom Cruise a princ William
Zobraziť galériu (4)
Tom Cruise a princ William  (Zdroj: SITA)

Tom Cruise a princ William
Zobraziť galériu (4)
Tom Cruise a princ William  (Zdroj: SITA)

William sa vôbec prvýkrát vyjadril k situácii, ktorej musí ich urodzená rodina čeliť. „Rád by som využil túto príležitosť a poďakoval sa za všetku podporu Catherine a môjho otca. Znamená to pre nás všetkých veľmi veľa. Skutočne si veľmi vážime láskavosť každého," uviedol William.

Ten dokonca v istom momente zavtipkoval, keď poznamenal, že pred všetkými týmito zdravotnými záležitosťami, ktoré v uplynulých týždňoch riešil, "ušiel" na podujatie, kde sa riešilo práve zdravotníctvo. Podľa dostupných správ sa na adresu svojho brata Harryho ale nijako nevyjadroval. 

Ochotne však odpovedal aj na otázku, ako sa má jeho manželka. „Počas jedného z rozhovorov povedal, že sa o ňu starali dve filipínske sestry, ktoré boli úžasné a milé,” cituje Daily Mail svoj zdroj. 

Viac o téme: HarryWilliamKráľ Karol III
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu