Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tragická SMRŤ známeho herca: Hrozivá AUTONEHODA... Zomrela aj kamarátka, čivava a veverička!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

SEVERNÁ KAROLÍNA - Filmový svet zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku 85 rokov zomrel herec Herbert "Cowboy" Coward, ktorý sa preslávil filmom Vysvobození. Bezzubý muž neprežil vážnu autonehodu. V aute sa spolu s ním viezli aj kamarátka a domáci miláčikovia!

Smutnú správu priniesol portál TMZ. Tragická nehoda sa stala v stredu 24. januára v Severnej Karolíne. Herec sa práve vracal z lekárskej prehliadky, kedy do jeho auta narazilo iné auto. Podľa diaľničnej hliadky Coward odbočoval vľavo pri odchode z parkoviska a druhé vozidlo sa mu snažilo vyhnúť. Bohužiaľ, neúspešne. 

V zdemolovanom aute sa okrem neho nachádzala aj jeho kamarátka a dvaja domáci miláčikovia - čivava a veverička. Ani jeden z nich neprežil. Za volantom druhého auta sedel len 16-ročný vodič, ktorý utrpel ľahké zranenia. Vyšetrovatelia mladíka neobvinili, pretože nezistili spáchanie žiadneho trestného činu. 

Herec si v roku 1972 zahral vo filme Vysvobození. Stvárnil úlohu zálesáka s chýbajúcimi prednými zubami. „Nevedel čítať ani písať a koktal, ale bol to skvelý herec,“ vyjadril sa podľa The Hollywood Reporter Burt Reynolds.

Tragická SMRŤ známeho herca:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Herbert Coward
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu