Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vážne problémy bývalej manželky Charlieho Sheena: Prepadla drogám... Súd jej dal poslednú šancu!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (2)
Charlie Sheen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bývalá manžela Charlieho Sheena (58) - herečka Brooke Mueller (46) už dlhšie obdobie bojuje s problémami so závislosťou na alkohole a drogách. Kvôli tomu sú ich dve spoločné deti - dvojičky Max a Bob (14) v jeho starostlivosti a Mueller hrozí, že kvôli jej problémom svoje deti nebude môcť vôbec vídať.

Charlie Sheen v nedávnom rozhovore priznal, že sa momentálne naplno sústredí na východu svojich dvoch najmladších potomkov - Maxa a Boba. Americký herec je už viac ako 6 rokov nový človek a s alkoholom, ktorý bol v minulosti jeho veľkým nepriateľom, nadobro skoncoval. 

Jeho bývalá manželka a matka spomínaných dvojičiek však so svojou závislosťou skoncovať nedokázala. Preto sú jej deti v starostlivosti Sheena a jej problémy prerástli do takej miery, že jej súd môže zakázať akýkoľvek kontakt.

Mueller musí každý týždeň podstupovať test na drogy a alkohol, ktorým podľa magazínu ET znova prepadla v lete minulého roka. Ak dopadne jeden z týchto testov pozitívne alebo sa ho nepodstúpi, tak výhradnú starostlivosť o jej deti získa Sheen.

Herec známy predovšetkým vďaka seriálu Dva a pol chlapa má okrem Maxa a Boba ďalšie 3 deti. Najstaršieu dcéru Cassandru (39) má ešte z čias, kedy chodil so svojou vysokoškolskou láskou a dcéry Lolu (18) a Sami (19) má zo svojho druhého manželstva s Denise Richards.

Brooke Mueller, Charlie Sheen
Zobraziť galériu (2)
Brooke Mueller, Charlie Sheen  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Brooke MuellerCharlie Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu