Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vianočný ZÁZRAK: Len pred týždňom oznámila rakovinu a... Hviezda Teórie je VYLIEČENÁ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Len pred týždňom svet obletela správa, že herečka Kate Micucci (43) bojuje s rakovinou pľúc. Brunetka, ktorá v seriáli Teória veľkého tresku stvárnila frajerku Rajesha Koothrappaliho, to oznámila na sociálnej sieti TikTok. A zrejme sa stal vianočný zázrak... Vraj sa stihla už aj vyliečiť!

Len pred siedmimi dňami herečka Kate Micucci informovala, že si prechádza veľmi náročným životným obdobím. Lekári jej totiž diagnostikovali rakovinu pľúc. „Je to divné, lebo som nikdy v živote nefajčila cigarety. Bolo to pre mňa prekvapujúce,“ uviedla okrem iného v nahrávke na TikToku.

Kate Micucci
Zobraziť galériu (2)
Kate Micucci  (Zdroj: Tik Tok)

Už vtedy prezradila, že má za sebou operáciu, pri ktorej jej bol nádor odstránený a vraj jej zákerné ochorenie podchytili včas. Našťastie dostatočne včas. V novom videu z nemocnice totiž informovala, že operácia bola úspešná a lekárom sa podarilo z pľúc odstrániť všetky známky rakoviny. 

Svoj boj proti rakovine teda vyhrala a nemusí podstupovať žiadnu ďalšiu liečbu. „Som veľmi rada, že sa z nemocnice dostanem pred Vianocami a strávim sviatky so synom,“ dodala nadšená herečka, ktorá je mamou 3-ročného chlapčeka. Okrem neho sa na ňu doma teší aj jej manžel, hudobný producent Jake Sinclair. 

@katiemicucci Thank you to everyone who sent good wishes this week. It meant so much to me! ❤️ #cancerfree #solucky #update #goodnews #goodnewsontiktok #lungcancer ♬ original sound - Katemicucci
Viac o téme: Teória veľkého treskuKate Micucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu