Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Mrazivé ODHALENIE sestry chorej Céline Dion (55): Úplne stratila kontrolu nad svalmi!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Céline Dion (55) pred rokom oznámila svetu, že trpí raritnou neurologickou chorobou, kvôli ktorej sa úplne stiahla do úzadia. Informácie o stave hviezdnej divy sú tak veľmi obmedzené. Aktuálne však prehovorila jej sestra Claudette Dion. A jej slová fanúšikov nepotešili... Speváčka vraj úplne stratila kontrolu nad svojimi svalmi!

Céline Dion prvýkrát o svojej chorobe prehovorila presne pred rokom - v decembri 2022. „Nedávno mi zistili neurologické ochorenie, ktoré sa nazýva syndróm Stiff-person. Šanca, že ho dostanete, je približne jedna k miliónu,“ informovala vo videu speváčka s tým, že v tom čase ešte len zisťovail informácie o tejto vzácnej chorobe.

Hviezda kvôli neurologickému ochoreniu musela zrušiť aj európske turné, ktoré mala tento rok na programe a úplne sa stiahla do úzadia. Informácie o jej stave sú preto veľmi obmedzené. No aktuálne prehovorila jej sestra Claudette, ktorá priblížila, ako sa hviezda aktuálne má. A jej slová nie sú veľmi povzbudivé. 

Mrazivé ODHALENIE sestry chorej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR)

„Stratila kontrolu nad svojimi svalmi,“ povedala pre Canada's 7 Jours. „Čo mi láme srdce je, že bola vždy disciplínovaná,“ pokračovala. Céline vraj vždy robila všetko poriadne a správne. Napriek tomu sa s ňou osud kruto zahral. Ani zlý zdravotný stav však speváčke nezobral túžbu opäť vystupovať. Rada by sa vraj vrátila na scénu. 

„Je pravda, že v našich aj jej snoch je cieľom vrátiť sa na scénu,“ pokračovala Claudette. „V akej kondícii? Neviem,“ dodala. Choroba totiž napáda speváčkine svaly. „Hlasivky sú svaly a srdce je tiež sval,“ podotkla sestra, ktorá pred časom priznala, že na diagnózu neexistuje liek a stav Céline sa postupom času nijako nezlepšil. 

Céline Dion
Zobraziť galériu (3)
Céline Dion  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Céline Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu