Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hviezdna Céline Dion bojuje s hroznou chorobou: PO ROKOCH opäť na verejnosti!

Céline Dion
Zobraziť galériu (2)
Céline Dion (Zdroj: SITA/AP)

LAS VEGAS - Pohľad na aktuálne zábery poteší mnohých jej fanúšikov. Slávna speváčka Céline Dion (53) všetkých poriadne vystrašila, keď v decembri 2022 oznámila svetu, že trpí raritnou neurologickou chorobou, kvôli ktorej odsunula prácu na vedľajšiu koľaj a stiahla sa do úzadia. V uplynulých dňoch sa však prekvapivo objavila na verejnosti.

Nie je tajomstvom, že ochorenie hviezdne speváčky Céline Dion je pomerne vážne. Dokazujú to aj nedávne slová jej sestry. Tá v rozhovore pre médiá uviedla, že na toto ochorenie momentálne neexistuje žiadna účinná liečba. Slávnej umelkyni lekári diagnostikovali tzv. syndróm stuhnutého človeka. Toto ochorenie spôsobuje napríklad nekontrolovateľné tuhnutie svalov trupu, rúk a nôh. 

Céline naposledy vystúpila na pódiu v marci 2020. Potom sa objavila na niekoľkých módnych šou  následne sa z očí verejnosti vytratila. Fanúšikom sa neskôr prihovorila len prostredníctvom sociálnych sietí.  

Ako informuje Page Six, v pondelok večer sa zúčastnila zápasu NHL medzi Vegas Golden Knights a  Montreal Canadiens. Po jeho skončení Céline prišla do šatne, aby hráčov pozdravila. Spoločnosť jej robili aj jej deti a bolo vidno, že si športový večer všetci ozaj užili. Slávna speváčka nešetrila úsmevmi a pohľad na ňu určite potešil všetkých jej priaznivcov. 

Hviezdna Céline Dion bojuje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/canadiensmtl)

Viac o téme: Céline Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu