Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Známy hudobník lieta v obrovských problémoch: Vážne obvinenia zo znásilnenia!

P. Diddy Zobraziť galériu (3)
P. Diddy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Opäť lieta v problémoch. Americký rapper Sean Combs, ktorého fanúšikovia poznajú pod umeleckým menom P. Diddy (54), čelí vážnemu obvineniu zo znásilnenia. Žena menom Joi Dickerson-Neal na neho podala žalobu a obvinila ho aj z toho, že ju mal zdrogovať.

Ani nie pred týždňom sa americký umelec dohodol na mimosúdnej dohode s jeho bývalou partnerkou, ktorá ho obvinila zo znásilnenia a dlhodobého fyzického týrania. Podobné problémy však bude musieť Combs riešiť opäť.

P. Diddy
Zobraziť galériu (3)
P. Diddy  (Zdroj: SITA)

Joi Dickerson-Neal totiž podala na súd žalobu za incident, ktorý sa mal stať v roku 1991. Táto žena mala byť v tom čase študentka a hudobník ju pozval na večeru. Tam ju mal podľa nej zdrogovať a odviesť k nemu domov, kde ju mal znásilniť.

V súdnom spise, ktorý sa podarilo získať magazínu Daily Beast, sa okrem toho spomína aj to, že po znásilnení mal Combs šíriť sexuálnu nahrávku, na ktorej mala byť práve ona. Kvôli týmto udalostiam mala mať psychické problémy, ktoré vyústili až do vyhadzovu zo školy a samovražedným myšlienkam.

K celej veci sa už stihol vyjadriť aj právny zástupca speváka, ktorý obvinenia razantne odmieta. „Celý tento proces je vytvorený na poslednú chvíľu je príkladom toho, ako môže byť súdny systém postavený na hlavu. Tento 32-ročný príbeh je vymyslený a nie je dôveryhodný. Pán Combs ju nikdy nenapadol a táto žena chce len peniaze, nič viac," uviedol právnik. 

P. Diddy
Zobraziť galériu (3)
P. Diddy  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: P. Diddy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu