Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Desivá skúsenosť slávnej herečky: Významný muž jej napchal penis priamo do tváre!

Sharon Stone Zobraziť galériu (4)
Sharon Stone (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Dnes by mal z toho obrovský problém! Sexuálne obťažovanie je v súčasnosti téma, ku ktorej sa pristupuje so všetkou vážnosťou. Pred pár rokmi tomu tak ale nebolo. Svoje o tom vie aj slávna herečka Sharon Stone (65), ktorá sa v týchto dňoch zverejnila svetu s poriadne nepríjemnou skúsenosťou.

Počas rozhovoru s Kelly Ripa pre rozhlasovú stanicu Sirius XM si slávna herecká hviezda zaspomínala na situáciu, ku ktorej došlo v 80. rokoch. Ako začínajúca herečka mala pracovné stretnutie s bývalým šéfom štúdií Sony Pictures, ktorého však nemenovala. Na svojom vzhľade si dala záležať a niet pochýb, že vyzerala skvele. 

Desivá skúsenosť slávnej herečky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: United Artists)

Desivá skúsenosť slávnej herečky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Warner Bros Pictures)

Jej krásu vyzdvihol aj spomínaný muž. „Povedal mi, že je pravda, čo sa o mne hovorí, že som tá najkrajšia. Že nikoho takého nevideli už celé desaťročia. Všetci vraj o mne hovoria a pozerajú sa na mňa. Chválil ma, že som taká múdra a krásna,” zaspomínala si Sharon. Krátko na to však spravil niečo, čo jej príjemný pocit hneď pokazilo. „Prišiel ku mne, postavil sa predo mňa a povedal - Ale najskôr... - a vytiahol si penis z nohavíc a strčil mi ho priamo do tváre,” šokuje slávna blondínka. 

Tá bola v tom čase veľmi mladá a nevedela veľmi, ako sa brániť. „Keď som nervózna, zvyknem sa smiať. A tak som sa začala smiať aj vtedy. Smiala som sa a zároveň som aj plakala. Nevedela som prestať a začala som byť hysterická. On nevedel, čo má robiť. Tak to odložil a odišiel preč. Za mnou nakoniec prišla jeho sekretárka a vyviedla ma z kancelárie von,” opísala Sharon, čo sa dialo potom. 

Ako dodala, nebola to jej jediná podobne čudesná skúsenosť jej kariéry...

Sharon Stone
Zobraziť galériu (4)
Sharon Stone  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu