Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Finalistka (†26) Miss World podľahla zákernej chorobe: Bojovala 2 roky... Už ju nič nebolí!

Miss World 2015 Zobraziť galériu (2)
Miss World 2015 (Zdroj: Profimedia)

MONTEVIDEO - Svet v týchto dňoch zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku len 26 rokov zomrela bývalá účastníčka súťaže Miss World z roku 2015 Sherika de Armas. Kráska, ktorá ako 18-ročná vyhrala Miss Uruguay, podľahla zákernej chorobe. Bojovala s ňou 2 roky!

Keď lekári krásnej Miss pred dvomi rokmi diagnostikovali rakovinu maternice, okamžite sa pustili do ťažkého boja. Snažili sa zabrániť ďalšiemu šíreniu choroby. Liečba však, bohužiaľ, nebola úspešná a Sherika v piatok trinásteho zomrela. „Budem ťa navždy milovať,“ napísal podľa The Sun jej brat Mayk de Armas na sociálnych sieťach. 

Sherika sa do povedomia verejnosti dostala vďaka Miss Uruguay, ktorá ju vyslala na svetovú súťaž v Číne. Síce v medzinárodnej konkurencii veľa úspechov nezaznamenala, no napriek tomu sa mohla pýšiť inou zaujímavosťou - bola jednou zo šiestich ešte len 18-ročných súťažiacich. Súťaž krásy jej tiež otvorila dvere do sveta modelingu, venovala sa charite. Svoju prácu označovala za "splnený sen". Česť jej pamiatke! 

Viac o téme: Sherika de Armas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu