Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezda (38) lesbického dua t.A.T.u. ŠOKUJE: Toto je jej DCÉRA? Veď je už DOSPELÁ!

Julia Volkova a Lena Katina ako duo t.A.T.u. Zobraziť galériu (17)
Julia Volkova a Lena Katina ako duo t.A.T.u. (Zdroj: Profimedia)

MOSKVA - Ruská skupina t.A.T.u. v roku 2000 ovládla hudobné rebríčky. Speváčky Julia Volkova (38) a Lena Katina (38) vtedy predstierali, že sú lesbičky, no napokon sa ukázalo, že obe majú partnerov. A prvá z menovaných sa aj veľmi skoro stala mamou. Aha, veď jej dcéra je už dospelá!

Dievčatá mali v čase svojej najväčšej slávy len 15 rokov. So skupinou t.A.T.u. dobýjali rebríčky hitparád a celý svoj marketing stavali na tom, že sú lesbičky. Veľmi rýchlo sa však ukázalo, že tomu tak nie je. Už o 3 roky neskôr totiž Julia otehotnela so svojim dlhoročným priateľom Pavlom Sidorovom. 

Julia Volkova (vľavo) a Lena Katina
Zobraziť galériu (17)
Julia Volkova (vľavo) a Lena Katina  (Zdroj: Profimedia)

Aktuálne má Julia 38 rokov a jej dcéra včera oslávila 19. narodeniny. A hrdá mamička sa pri tejto príležitosti pochválila svetu spoločnými fotkami. „Moja milovaná dcérka. Nemôžem uveriť, že dnes máš 19 rokov. Moje zlatíčko, všetko najlepšie k narodeninám. Buď zdravá, plná sily a energie. Zažiar a daruj nám všetku tvoju láskavosť a bezhraničnú lásku. Si moja pýcha,“ napísala Julia. 

„Zostaň taká, aká si, si najlepšia. Milujem ťa nekonečne a vždy budem pri tebe. Nech sa ti splnia všetky sny,“ dodala Julia. Pozrite na ich spoločné fotky - podobajú sa na seba?

Viac o téme: Julia VolkovaT.A.T.u.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu