Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zo slávnych lesbičiek sú vzorné maminy: Takto dnes vyzerajú kočky z dua t.A.T.u.!

Lena Katina a Julia Volkova sa preslávili ako spevácke duo t.A.T.u. Zobraziť galériu (11)
Lena Katina a Julia Volkova sa preslávili ako spevácke duo t.A.T.u. (Zdroj: Facebook)

MOSKVA - Keď sa na prelome milénia objavilo na hudbnej scéne ruské duo t.A.T.u, bežne sa v súvislosti so slečnami, ktoré sa tvárili ako lesbičky, spomínal prívlastok kontroverzné. Po zhruba 15 rokoch sú z Julie Volkovej (31) a Leny Katiny (31) starostlivé maminy. Pozrite, či sa zmenil aj ich vzhľad!

Nie je tomu tak dávno, čo si po rusky pospevovali aj tí, ktorí tento jazyk vôbec neovládali. Svoj podiel na tom mala úspešná dievčenská formácia t.A.T.u. Hoci sa cesty Julie Volkovej a Leny Katiny, ktoré sa kedysi pred kamerami vášnivo bozkávali, rozišli, raz za čas sa na verejnosti opäť strentú. 

Naposledy sa tak stalo v máji tohto roka, keď detská skupina Neposedy oslavovala svoje 25. výročie. Obe interpretky boli kedysi jej súčasťou a pri príležitosti osláv zaspievali aj jeden zo svojich najväčších hitov - Nas Ne Dagoniat. 

Z kedysi kontroverzných "školáčok" sú dnes tridsiatničky. V archívoch majú viacero odvážnych fotografií, no v súčasnosti zverejňujú na sociálnych sieťach skôr zábery so svojími ratolesťami. Ryšavka sa raduje z ročného Aleksandra, plastiky obľubujúca Julia má dcéru Viktoriu a syna Samira. 

Julia Volkova
Zobraziť galériu (11)
Julia Volkova  (Zdroj: facebook, Playboy, instagram)

Lena Katina
Zobraziť galériu (11)
Lena Katina  (Zdroj: facebook, maximonline.ru, instagram)

Viac o téme: Julia VolkovaT.A.T.uLena Katina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu