Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

NEČAKANÁ SVADBA V ŠOUBIZNISE! Lesbička z dua t.A.T.u. sa vydala... ZA TOHTO PRACHÁČA

Julia Volkova a Lena Katina Zobraziť galériu (2)
Julia Volkova a Lena Katina (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Pamätáte si legendárne hudobné duo t.A.T.u.? Ruské speváčky Lena Katina (37) a Julia Volkova (37) na prelome milénia vystrelili ako kométy a do povedomia sa dostali aj vďaka svojmu lesbickému imidžu. Ten je už dávno minulosťou. A z Leny je už dokonca pár dní šťastne vydatá žena.

Po celom svete sa preslávila ako speváčka ruskej skupiny t.A.T.u. Reč je o ryšavke menom Lena Katina, ktorá svojich priaznivcov v uplynulých dňoch potešila radostnou novinkou. 

„Znova som sa zosobášila... Nemôžem tomu uveriť. Ľúbim ťa," napísala na svojom Instagramovom profile Lena. Jej v poradí druhým manželom sa stal biznisman a milionár Dmitry Spiridonov. Speváčka už bola v minulosti raz vydatá. A to za slovinského hudobníka Sashu Kuzmanovića, s ktorým má syna. Rozviedli sa v roku 2019. 

Pár dní predtým ukázala Katina svetu svoj zásnubný prsteň, o ktorom povedala, že jeho hodnota obsahuje „veľa núl". Ďalej prezradila, že sa rozhodla na svoju svadbu nepozvať médiá. „Podpísali sme papiere a bolo to. V najbližšej dobe si spravíme veľkú oslavu. Ja aj Dima vieme, čo chceme urobiť. Jeden pre druhého urobíme čokoľvek," povedala speváčka. Podnikateľ má za sebou aj poriadne náročné chvíle. Zvádzal totiž boj s rakovinou štítnej žľazy. Dnes je našťastie z najhoršieho vonku.

Formácia t.A.T.u. sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2002 skladbou All The Things She Said. Klip k tejto pesničke spôsobil veľkú vlnu kontroverzie, keďže spevácke duo v ňom stvárňovalo neplnoletý lesbický pár. 

Viac o téme: T.A.T.u.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu