Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa kráska ukázala tvár po operácii: Vyoperovali jej nádor!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Predviedla následky operácie. Americká hviezda Khloé Kardashian (39) sa v poslednom období so svojimi fanúšikmi delila aj o informácie týkajúce sa jej zdravotného stavu. Na líci totiž mala zhubný nádor, ktorý jej museli vyoperovať. Na sociálnych sieťach teraz ukázala, ako jej tvár momentálne vyzerá.

Počas minulého roka sa známa Kardashianka so svojimi fanúšikmi nečakane podelila o informácie, že si prechádza náročným obdobím. Na verejnosti sa totiž začalo objavovať s prelepeným lícom a tak sa začalo špekulovať o tom, čo sa s Khloé deje.

Ako sa ukázalo, televízna hviezda bojovala s veľmi vážnym problémom. Na tvári jej totiž našli zhubný nádor, kvôli ktorému musela podstúpiť operáciu. Tento nález doktori vyoperovali a následne sa so svojimi fanúšikmi podelila o zábery, na ktorých ukázala, ako vyzerala po operácii.

Známa kráska ukázala tvár
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Od tejto operácie ubehol už dlhší čas a tak sa rozhodla svojím fanúšikom ukázať to, aké následky na jej tvári zanechala. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram počas tohto týždňa ukázala zábery svojho líca a už na prvý pohľad je jasne vidieť, čo tento zákrok spôsobil.

Ako zároveň prezradila, existuje spôsob, ako túto menšiu nedokonalosť napraviť. Po deviatich mesiacoch absolvovala prvý zo série zákrokov, pri ktorých jej špeciálnymi injekciami vyplnia líce a dajú mu iný tvar.  

Khloé Kardashian
Zobraziť galériu (4)
Khloé Kardashian  (Zdroj: Instagram K.K.)

Khloé Kardashian
Zobraziť galériu (4)
Khloé Kardashian  (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: Khloé Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu